Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Poénos ajándékok

2009.11.25

A barátoknak sokszor inkább vicces, mint értékes vagy drága ajándékokat vesz az ember. Hogy idén se maradjanak felesleges, ám annál mókásabb tárgyak nélkül, íme néhány ötlet az utolsó pillanatban vásárlóknak.

 


Plüssbilincs

Akinek fogékony az újdonságokra, és barátja, barátnője, férje vagy felesége, illetve humorérzéke is van, az örülni fog ennek a játékszernek. A bilincs plüss bevonata biztosítja, hogy kényelmes viselet legyen, ráadásul kulcs nélkül is nyílik, nehogy kellemetlen helyzetbe hozzuk magunkat. A kevésbé rámenősek szobadísznek is használhatják.(Funky Fish, 1400 forint)


Elvis óra

Elvis a király. Aki másképp gondolja, az sem tagadhatja, hogy gyakorlatilag bármilyen ajándéktárgyon királyul fest. Például ezeken az órákon, melyeken már túl a csúcson, kicsit meghízva, flitterrel bőven megszórva látható. Nosztalgia, 7400 forint)


Késtartó

Nem egy tehetségtelen késdobáló munkáját ábrázolja ez a dizájnos késtartó. Lehet, hogy békepárti, vegetáriánus rokonunkat első pillantásra meghökkenti, de utána már biztosan jókedvre derül tőle. Nem vásári bóvliról van szó, a Woodoo készletben minőségi vágószerszámokat találunk. (Repülő tehén, 38 ezer forint)


Playboy termékek

Komolyan és viccből is ajándékozhatunk Playboy termékeket, a célszemély alkatától és humorérzékétől függ, mit fog szólni hozzá. Széles spektrumból választhatunk, mi a sörnyitót és a laposüveget (népszerű nevén: laposlajost) ajánljuk. (Repülő tehén, 2500 és 4500 forint)


iPod tartó

Mp3 lejátszója már szinte mindenkinek van. Hasznos és bohókás kiegészítőket viszont vég nélkül ajándékozhatunk, főleg, ha iPoddal rendelkezik a megajándékozandó. Már csak tokból is Dunát lehet rekeszteni a választékot elnézve, mi egy olyat javaslunk, ami egyszerre trendi és mókás is. A szett zokni alakú színes példányaival nap mint nap magához öltöztetheti tulajdonosa kedvenc lejátszóját. (origo.hu)