Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mivel ajándékozzuk meg a férfiakat?

2009.11.28

A nők véleménye, hogy férfinak ajándékot venni sokkal nehezebb mint nőknek. Ezt a férfiak is így gondolják: nekik nőknek nehezebb.  Férfit megajándékozni azért nehéz, mert ha már megvolt az ing, nyakkendő, ital, szivar, azaz a hagyományosan „férfi-ajándékok”, akkor mi jöhet még. Nőknek pedig azért – legalábbis a férfiak szerint – mert nem tudják megjegyezni a melltartóméretet, mert nem tudják, hogy a bőre allergiás-e a műanyag csipkére, hogy szereti-e a Chanel 5 illatát, magyarán a férfiak a nőknek azzal az előfeltevéssel vásárolnak, hogy valószínűleg valamit elrontanak. Sajnos ez így is van (főleg a parfüm és a fehérnemű kategóriában).


De térjünk át a férfiak megajándékozására. Ugye azt már szinte közhely leírni, hogy nem az ajándék értéke számít, hanem hogy az ajándékozottnak ezzel örömet okozzunk, hogy megfelelő embernek megfelelő ajándékot megfelelő alkalomból adjunk. No igen, de...
Ajándékot vásárolni, ha vásárolni akarunk, mindenképpen úgy induljunk el, hogy van legalább két-három ötlet a fejünkben. Ha céltalanul bolyongunk nagyon sok időnkbe kerül és talán sokkal több pénzünkbe is, és a megfelelő ajándékot is nehezebben választjuk ki.
 

Néhány ajándékötlet férfiaknak
 

Természetesen nem mindegy, hogy az illető férfival milyen kapcsolatban vagyunk. Mivel nehezen tudnánk minden rokoni szálat és lehetőséget átfogni, az egyszerűség kedvéért a férfiről, mint partnerünkről, társunkról, szeretőnkről beszéljünk és abból az előfeltevésből indulunk ki, hiogy inget, nyakkendőt és pipát vegyen neki más.
 

Akinek hobbija van
 

Szerencsés nőnek mondhatjuk magunkat, ha kedvesünk él-hal valamiért, mondjuk a munkáján kívül, mert ugye személytelen business ajándékot nem adhatunk neki. Szóval ha kedvesünk szenvedélyesen sportol valamit, számos lehetőségünk van arra, hogy meglepjük. A legnagyobb örömet azzal szerezhetjük neki, ha valóban hasznos kelléket veszünk neki a sportoláshoz és ha találunk valami olyat, ami a maga kategóriájában a legjobb, már-már luxus, akkor lesz igazán oda párunk: a legmodernebb fényvédő fóliával ellátott síszemüveg, gps-térképpel ellátott óra, hogy a nagy hóban el ne tévedjen, ezzel azt is elmondtuk, mennyire féltjük és fontos nekünk, hogy épségben hazaérjen, ha biciklizik bármilyen biciklihez vagy ruházathoz kapcsolódó kelléket vehetünk. Ha mi magunk ehhez nem értünk kérjük ki az eladók véleményét, és előtte nézzünk szét otthon a cuccai között. Ha a modellezés a hobbija az eddigi legnagyobb makettel lephetjük meg, ha pedig a kertészkedés, akkor ásó-kapa már biztos van, de egy nagyharang..... ☺

Ha sokat utazik 

Válasszunk olyan utazótáskát, öltönytáskát, laptoptáskát amit ő magának nem venne meg, mert túl elegáns, drága, stb. Hasznos lehet számára egy elegáns neszeszer, amibe repülőre kézipoggyászba is felvihető minikiszerelést vehetünk kedvenc kozmetikumaiból és kis cetlit csempészhetünk bele minden alkalommal, hogy mennyire hiányzik és várjuk, hogy hazajöjjön.

Ha van bélyeggyűjteménye

Ha megismerkedésünk történetéhez kapcsolódóan említésre, netalántán megnézésre került az a bizonyos bélyeggyűjtemény, akkor kiegészíthetjük gyűjteményét, vagy ha mégsemutatta meg ígéretéhez híven első látogatásunkkor, akkor pótolhatjuk ezt a hiányt.

Ha egyedül lakik (még)

Egy férfinak egyedül lakni a világ legkényelmesebb dolga, ha valaki kitakarít időnként. Legalábbis ezt a látszatott keltik a vérbeli szingli csávók. Pedig éppen annyira vágynak egy társra, mint női kiadásuk, csak jobban leplezik. Ha kedvesünk ebbe a kategóriába tartozik, vegyünk a lakásába olyan tárgyat, ami mindig szem előtt van és ránk emlékezteti. Talán nem lakik majd sokáig egyedül. De nagy örömet okozhatunk egy takarítás-bérlettel vagy egy pizza-házhozszálíltási kuponnal is, esetleg egy egész üzenőfallal, amire ehhez hasonló fontos telefonszámokat tűzhetünk: szórakozóhelyek, bevásárlás-szolgálat, taxiszámok, stb.  Ezzel azt is elmondjuk neki,hogy mi ennyi mindent tudunk, velünk jobban járna.

Ha legszívesebben magunkat adnánk ajándékba

Először is kölcsönözzük ki vagy töltsük le a 9 és fél hét című filmet, ha nincs meg a zenéink között szerezzük meg a vetkőzős számot, hunyjuk be a szemüket, képzeljük oda kedvesünket, és mozogjunk, ahogy jön. Gyakoroljuk be saját sztriptízjelenetünket, akár tükör előtt is megnézhetjük, kivülről hogy mutat, és adjunk elő – természetesen ha kettesben vagyunk – a karácsonyi vacsora után. Biztos sikert aratunk vele. 

Kellemes ajándékozást!

meno.ro
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.