Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Legextrémebb ajándékok

2009.11.26

Megtaláltuk azokat az ajándékokat, amelyeket csak a legextrémebb körülmények között szabad a karácsonyfa alá tenni. Gyengébb idegzetûek kerüljék összeállításunkat!

9. hely

 

 

Jeti nem halott. Sõt, karácsony másnapján a hátrahagyott nyomaival továbbra is képes ráhozni a frászt a szomszédokra. Jeti Forever.


8. hely

 

 

A kártieres leszámolásokhoz elengedhetetlen ez a népi motívumokkal díszített kopjafa-style bézból ütõ. Forgalmazója a Korondi Giccs Brigád Kft. A magyar hagyományokat tiszteletben tartó nagyfiúk legalább annyira örvendezni fognak, akárcsak a tavalyi varrottas pitt-bull bõrök piacra dobásakor.


7. hely

 

Multifunkcionális telefonóra vagy óratelefon. Beszélgetés alatt az órán nyomon követhetõ a Romtelecom által számlázandó percdíjak összege. Aranyozott csõbútoros környezetbe ajánljuk.


6. hely

 

A Funar Garden Store legújabb, karácsonyi kínálata. Cserélje le kerti törpefiguráit a történelem nagyjaira. Hogyan? A többi is csak egy mese?


5. hely

 

 

 

Ajándékozzuk meg ellenségeinket trendi sírkõvel, amely utálatunk tárgyát a nyolcvanas évek frizuradivata szerint fésülve ábrázolja. A Geanina névre óriási az árengedmény.


4. hely

 

Úgy tûnik, Markó konzerválta pozícióit. Hát ezt is megéltük! Verestóy disznósajt, málnás Toró Rudi, Frunda spagettialap, Tõkés instant rizsa coming soon.


Harmadik

 

 

 

Íme az idei gumicsirke kollekció. Hogy mire jó? Ugyan már! A gumicsirke egy monász, a lét abszurditásának elõkelõ tárgyiasulása, maga az Isten és ember közötti szakadék, egyszóval a történelem. Garfield-rajongóknak kötelezõ.


Második

 

A változatos szerelmi praktikákat ûzõ hölgyeknek ajánljuk ezt a fogamzásgátló-fogkrémet. A lehelet a legváratlanabb körülmények között is friss, üde és garantáltan hímcsírasejt-mentes marad.


Elsõ

 

Trianon-vodka: búfelejtõ nyolcvan esztendeje tartó bánatra, citromos ízesítésben is. A keserû szájízt most lecserélhetjük savanyúra.

-Transindex-

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.