Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Téli trend - Így díszítsd otthonodat karácsonykor!

2009.12.07

Karácsony. Fények. Illatok. Titokzatosság. Jó dolog készülődni. Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lesz egyre szebb az otthonunk is. Díszíteni sokféleképpen lehet, gyakran a legegyszerűbb a leglátványosabb. Ezért adunk pár tippet, hogy te is karácsonyi hangulatúvá varázsolhasd otthonodat!

Kép

1. Mi sem képviselheti jobban az ünnep tisztaságát a fehér színnél. Szerezz be egy angyalkás gyertyát, néhány úszómécsest, és ahogy leszáll az est, gyújtsd meg!

2. Nem csak a sütik mutatnak jól a tortatálon. Rakosgasd ki ide a legszebb karácsonyfadíszeket, vagy direkt ezért vegyél néhány újat.

3. Áttört mintás dísz mindenképpen szerepeljen az idei kollekciódban. Nagyon jól mutat majd a karácsonyi fények között akár a fán, akár az ablakban vagy az asztalon.

4. Ha szívesen kézimunkázol, ehhez hasonló nemezelt gömböket magad is készíthetsz. Néhány rávarrt gyöngytől, flittertől még szebbek lesznek.

5. Játsszunk! Legyen a habcsók a havas táj, rakosgass köré faragott állatokat. Természetesen a karácsonyhoz a rénszarvas illik.

6. Az ajtóra feltétlenül kerüljön dísz! Megvásárolhatod készen, vagy csak a koszorúalapot magában és tobozokkal, apró díszekkel, szalagokkal kidekorálhatod.

7. Az ünnepben a legjobb a várakozás! Az ajándékok megérdemlik a méltó csomagolást, helyezd őket díszdobozokba!

Forrás: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.